Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.

EsittelyOlen ratkaisukeskeiseen psykoterapiaan erikoistunut psykologi ja toiminut vuosien ajan kelan palveluntuottajana kuntoutuspsykoterapiassa.

Ratkaisukeskeinen ajattelu-/työtapa on asiakaslähtöinen, maanläheinen ja myönteinen tapa kohdata erilaisia inhimillisen elämän haasteita. Ratkaisukeskeisessä vuorovaikutuksessa pyritään mm. kehittämään ongelmiin luovia ratkaisuja korostamalla toiveikkuutta, voimavaroja, edistystä ja yhteistyötä. Asiakas itse asettaa tavoitteensa ja yhdessä asiakkaan kanssa pyritään tutkimaan ja hyödyntämään asiakkaan kykyjä, taitoja ja osaamista. Ratkaisukeskeinen työtapa on salliva ja siinä voidaan vapaasti liittää muista työmuodoista lainattuja ideoita, mm. kognitiivisen terapian harjoituksia, narratiivisen terapian ulkoistamista, tarinoita jne. Tärkeä osa työtä on aito myönteinen palaute.

Ratkaisukeskeinen työote sopii hyvin myös työnohjaukseen (yksilö/ryhmät).PSYKOLOGIPALVELU RIITTA M. HIRVONEN, Torikatu 25 A, 80100 JOENSUU, Puh. 040 7407814

  näytä normaaliversio » Ylös